Met z'n allen

mama en papa met hun zoon in een weiland

Familiefoto’s vormen een belangrijke
bron van herinneringen.

Jullie willen graag een nieuw familieportret om in te kaderen, een herinnering van oma of opa met de kleinkinderen, of gewoon een moment samen omdat jullie elkaar doodgraag zien?

Dan is een gezinsshoot iets voor jullie!

Veel knuffels, praten en lachen, kietelen en spelen. Een moment helemaal voor jullie. Kinderen kunnen volledig zichzelf zijn. Laat ze maar rondlopen, ik loop ze wel achterna. En ja hoor, ook de hond mag meekomen (ik ben een echte hondenzot!).

Gezin – ouders & hun kinderen

  • een fijn kennismakingsgesprek
  • 1,5u shooten op locatie
  • toegang tot mijn gids met kledingtips

vanaf €365 incl. BTW

Voor de fotosessie betaal je een session fee van €150* incl. BTW, dat covert alle professionele voorbereidingen.

Na de fotosessie selecteer en bewerk ik de foto’s met de grootste zorg en bezorg ik jullie een link naar jullie eigen online privégalerij. Je krijgt daar eerst een slideshow te zien die jullie al een eerste indruk geven van de foto’s.

Nadien kan je kiezen uit 3 verschillende collecties** (Mini, Midi, Maxi). Elke collectie bevat een bepaald aantal foto’s in hoge resolutie (zonder watermerk) en printtegoed voor in mijn online shop voor het bestellen van kwaliteitsvolle fotoproducten.

De collecties starten aan €215 incl. BTW.

* inclusief verplaatsingskosten

** meer info over de collecties in de brochure op aanvraag; alle HR foto’s (zonder extra’s) kunnen aangekocht worden voor €425 incl. BTW.

 

Vorige slide
Volgende slide

Brochure "Gezin"

Indien je graag onze brochure bekijkt, geef dan hieronder even je gegevens in en klik op "download brochure".