Portret Fotografie Marie

Met dank aan Liesje Brockley Photography voor deze foto

Hoi, ik ben Marie!

Ik vind het belangrijk dat jij weet wie er achter de camera staat, dus ik wil me graag even aan jou voorstellen. Er moet echt een klik zijn (haha, hebd’em?).

“It’s more important to click with people than to click the shutter”

Een enthousiaste fotograaf die samen met jou echte verhalen en emoties omzet in tastbare herinneringen voor het leven. Zo zou je mij in het kort kunnen omschrijven.

Tegenwoordig heeft iedereen z’n eigen fototoestel op zak: de smartphone. Dat maakt het natuurlijk super makkelijk om een foto of video te maken, maar … Ik vind dat je dan het moment niet echt hebt ‘beleefd’. Want een moment bekijken door je smartphone is niet hetzelfde, en de persoon achter de camera staat zelf ook niet op beeld. We missen op die manier zoveel, en dat is zo jammer. Ik vind dat jullie 100% moeten kunnen genieten van het moment zelf.

Laat mij daarom voor jou achter de camera staan, zodat jij kan genieten en later kan zeggen “verdorie, dat was echt een schoon moment”. Want Fotografie Marie staat voor mooie, ongedwongen, spontane foto’s die mensen tonen zoals ze echt zijn. Niet geposeerd, maar helemaal into the moment.

“Jij beleeft het moment, ik zorg voor een mooie tastbare herinnering voor later”

Ik sta al heel mijn leven liever achter de camera dan ervoor. Ik moet toegeven … als kind was ik niet zo zot van foto’s. Ik weet niet hoe het bij jou was, maar bij elke gelegenheid haalde mijn mama haar camera boven en moest ik “mooi lachen en poseren”. Hoewel ik nog steeds geen fan ben van geposeerde foto’s, sta ik wél heel anders tegenover “foto’s maken”. Ik ben al wat mensen (veel te) vroeg verloren in mijn leven, en ik ben oprecht blij met alle foto’s met hen. Het zijn zo’n mooie, waardevolle, tastbare herinneringen aan de momenten samen. Ik begrijp nu perfect waarom mijn mama vroeger zoveel foto’s wilde maken.

De perfecte foto, daar geloof ik niet in. Ik geloof wel in een foto met een uniek verhaal, een moment dat voor jou belangrijk is. En daarvoor ga ik graag met je mee op pad. Van de rotsen in de Ardennen tot de duinen aan zee en alles daartussen. In een mooie omgeving even helemaal in het moment kruipen, en ik vang die grote en kleine momenten met mijn camera. En ik zorg ervoor dat ik je mooiste en meest spontane kant zal fotograferen, beloofd.

Wil je graag meer weten over hoe ik jou kan helpen?

Of heb je vragen voor mij?

Ik kijk er alvast naar uit om je te leren kennen!

Veel liefs, Marie

Portret Fotografie Marie

Met dank aan Liesje Brockley Photography voor deze foto

Vrijwillig fotograaf bij vzw

Boven De Wolken

Omdat ik tastbare herinneringen zo belangrijk vind, ben ik zelf ook vrijwillig fotograaf bij vzw Boven De wolken. Dit is een organisatie die ouders steunt wanneer ze hun (ongeboren) baby verliezen. En ik doe dit met hart en ziel. Het fotograferen van overleden baby’s is zwaar, en gaat gepaard met veel emoties, maar de dankbaarheid die we krijgen van de ouders is oneindig groot. Want de foto’s vormen een blijvende herinnering, en helpt hen bij de verwerking van het verlies van hun kind. Maar het helpt hen ook om met trots over hun kind te kunnen praten, want sterrenouders zijn ook ouders en zij verdienen net zoals iedereen een mooie herinnering.

- Leuke weetjes -

IK BEN OPGEGROEID In

de prachtige Kempen samen met mijn broer Jef

Ik ben zot van

honden (dus ja, je mag ze meebrengen naar de shoot!)

MIJN FAVORIETE HOBBY

al meer dan 20 jaar saxofonist bij Koninklijke Fanfare Sint-Jozefsgilde Mol-Sluis

persoonlijke eigenschappen

creatief – empathisch – perfectionist – enthousiast – geduldig

Portret Fotografie Marie

Met dank aan Liesje Brockley Photography voor deze foto

FAVORIETE MUZIEK

van Samson & Gert tot 2CELLOS of Bart Peeters. Gevarieerde muzieksmaak, ik?

IK BEN VERSLAAFD AAN

pickles chips van crocky en chocolade met nootjes

DIT MAAKT MIJ GELUKKIG

samen met mijn vriend mooie plekken op de wereld ontdekken

favoriete plek

Wenduine, want aan zee kom ik echt tot rust

Mooie woorden

Waarom je op mij kan vertrouwen

Wil jij ook jouw mooiste momenten laten vastleggen?