Met z'n twee

Partner kust hand met verlovingsring van toekomstige vrouw

Liefde moeten we vieren!
En het liefst elke dag van het jaar.

Wil je je geliefde verrassen met een leuke fotoshoot? Jullie zijn x aantal jaar samen en willen dit graag laten vastleggen op foto? Quality time voor jou en je partner. Veel knuffels en kusjes, praten en lachen, en als het mag wat vuile mopjes. Een ongedwongen sfeer.

Een moment helemaal voor jullie, en ik zal ervoor zorgen dat jullie mijn aanwezigheid af en toe helemaal vergeten. Geen geforceerde toestanden, en het resultaat wordt een mix van speelse enromantische foto’s die jullie tonen zoals jullie echt zijn!

Wil je je partner verrassen met een mega bangelijk huwelijksaanzoek?

In mijn brochure vertel ik je graag wat meer over mijn aanpak, en stel ik je voor aan 4 partners die mee kunnen zorgen voor het perfecte plaatje.

koppel – loveshoot & verloving

  • een fijn kennismakingsgesprek
  • 1,5u shooten op locatie
  • toegang tot mijn gids met kledingtips

vanaf €365 incl. BTW

Voor de fotosessie betaal je een session fee van €150* incl. BTW, dat covert alle professionele voorbereidingen.

Na de fotosessie selecteer en bewerk ik de foto’s met de grootste zorg en bezorg ik jullie een link naar jullie eigen online privégalerij. Je krijgt daar eerst een slideshow te zien die jullie al een eerste indruk geven van de foto’s.

Nadien kan je kiezen uit 3 verschillende collecties** (Mini, Midi, Maxi). Elke collectie bevat een bepaald aantal foto’s in hoge resolutie (zonder watermerk) en printtegoed voor in mijn online shop voor het bestellen van kwaliteitsvolle fotoproducten.

De collecties starten aan €215 incl. BTW.

* inclusief verplaatsingskosten

** meer info over de collecties in de brochure op aanvraag; alle HR foto’s (zonder extra’s) kunnen aangekocht worden voor €425 incl. BTW.

 

Previous slide
Next slide

Brochure "Koppel"

Indien je graag onze brochure bekijkt, geef dan hieronder even je gegevens in en klik op "download brochure".