Communie & Lentefeest

Communie en lentefeest portret
Jullie hebben een feestbeest in huis

De communie of het lentefeest is een belangrijk moment in het leven van je zoon of dochter. Familie en vrienden worden uitgenodigd om samen te vieren, terwijl zoon- of dochterlief geniet van alle aandacht.

Een traditie die hierbij hoort, is het maken van “communiefoto’s”. Deze foto’s zijn een mooie herinnering aan deze dag en worden ook vaak gebruikt voor het maken van bedankkaartjes.

Willen jullie ook graag foto’s van zoon/dochter in zijn/haar prachtige outfit, op een mooie locatie? En misschien willen jullie ook wel een fotograaf op (een gedeelte van) het feest?

Ontdek in de brochure hoe ik jullie kan helpen!

Communie & lentefeest

  • een fijn kennismakingsgesprek
  • 45min shooten op locatie
  • magnetisch mini harmonicaboekje (7x7cm) en de mogelijkheid om extra aan te kopen aan een voordelige prijs (vb. als geschenk voor familie/vrienden/klasgenoten/…)

vanaf €315 incl. BTW

Voor de fotosessie betaal je een session fee van €150* incl. BTW, dat covert alle professionele voorbereidingen.

Na de fotosessie selecteer en bewerk ik de foto’s met de grootste zorg en bezorg ik jullie een link naar jullie eigen online privégalerij. Je krijgt daar eerst een slideshow te zien die jullie al een eerste indruk geven van de foto’s.

Nadien kan je kiezen uit 3 verschillende collecties** (Mini, Midi, Maxi). Elke collectie bevat een bepaald aantal foto’s in hoge resolutie (zonder watermerk) en enkele extra’s.

De collecties starten aan €165 incl. BTW.

* inclusief verplaatsingskosten

** meer info over de collecties in de brochure op aanvraag; alle HR foto’s (zonder extra’s) kunnen aangekocht worden voor €275 incl. BTW.

 

Vorige slide
Volgende slide

Brochure "Communie & Lentefeest"

Indien je graag onze brochure bekijkt, geef dan hieronder even je gegevens in en klik op "download brochure".